Viziunea Centrului Cariere este investiția în resursele umane unind comunitatea de afaceri cu persoanele care își doresc schimbare și dezvoltare în muncă.

Misiune 

Centrul Cariere oferă excelență în managementul social integrat al resurelor umane aplicat în recrutare, calificare si plasarea forței de munca în organizații din România si pe plan extern.

Valori

DEMNITATE

Suntem preocupați de perioada de dincolo de azi a tinerilor și adulților, dând sprijin pentru dezvoltarea profesională prin calificare, formare, plasare, mediere și promovând munca demnă.

EXCELENȚĂ

Toate serviciile noastre stau sub semnul calității și deci al excelenței pentru a oferi valoare comunității de afaceri și a forței de muncă.

ABORDARE INTEGRATA A RESURSEI UMANE

Prin inovare în responsabilitatea socială corporatistă și management social integrat, contribuim la prestigiul actual și securitate, dincolo de prezent, a resursei umane de calitate aflată în companii, organizații.

Centrul CARIERE este inaugurat in 27 iunie 2008, ca urmare a iniţiativei Fundaţiei Ruhama, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bihor, Universitatea din Oradea prin Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bihor şi partenerul european Gesellschaft für Soziale Unternehmensberatung Germania (GSUB). Acesta a preluat programele demarate in 2004 de Fundatia Ruhama în domeniul dezvoltării resursei umane.